De mest populære hjemmesider på internettet

Internettet er fyldt med fantastiske hjemmesider, der tilbyder alt fra underholdning til viden. Men hvilke hjemmesider er de mest populære?

Her er en liste over de mest populære hjemmesider på internettet, baseret på trafikmålinger fra Alexa.com.

1. Google.com

Google er en amerikansk multinational teknologiselskab, der specialiserer sig i internetsøgning, cloud computing, software og hardware. Med hovedkvarter i Mountain View, Californien, blev selskabet grundlagt af Larry Page og Sergey Brin i 1998.

2. Facebook.com

Facebook er en amerikansk social medie- og netværksvirksomhed med hovedkvarter i Menlo Park, Californien. Virksomheden blev grundlagt af Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz og Chris Hughes.

3. YouTube.com

YouTube er en amerikansk video-delings hjemmeside, der ejes af Google. Hjemmesiden blev grundlagt af Chad Hurley, Jawed Karim og Steve Chen.

4. Amazon.com

Amazon.com er en amerikansk e-handelsvirksomhed med hovedsæde i Seattle, Washington. Virksomheden blev grundlagt af Jeff Bezos den 5. juli 1994.

5. Wikipedia.org

Wikipedia er en online encyklopædi, der er skrevet af frivillige bidragsydere fra hele verden. Wikipedia blev grundlagt af Jimmy Wales og Larry Sanger den 15. januar 2001.

6. Twitter.com

Twitter er en amerikansk online social networking service, der blev grundlagt af Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone og Evan Williams den 21. marts 2006.

7. Instagram.com

Instagram er et fotografi- og videoredigeringsprogram tilgængeligt som en mobilapplikation. Instagram blev grundlagt af Kevin Systrom og Mike Krieger den 6. oktober 2010.

8. Yahoo.com

Yahoo er en amerikansk multinational tech-konglomerat, der blev grundlagt af Jerry Yang og David Filo den 2. januar 1994.

9. LinkedIn.com

LinkedIn er en amerikansk business- og arbejdspladsnetværk, der blev grundlagt af Reid Hoffman, Konstantin Guericke, Eric Ly og Jean-Luc Vaillant den 5. maj 2003.

10. Pinterest.com

Pinterest er et socialt netværk, der giver brugerne mulighed for at gemme og dele billeder og videoer. Pinterest blev grundlagt af Ben Silbermann, Paul Sciarra og Evan Sharp den 15. marts 2010.

De bedste hjemmesider for underholdning

1. Netflix.com

Netflix er en amerikansk streaming-tjeneste, der tilbyder online streaming af film, tv-serier, dokumentarer og andet indhold. Netflix blev grundlagt af Reed Hastings og Marc Randolph den 29. august 1997.

2. Hulu.com

Hulu er en amerikansk streaming-tjeneste, der tilbyder online streaming af tv-serier, film og andet indhold. Hulu blev grundlagt af Jason Kilar, Mike Lang og Peter Chernin den 12. oktober 2007.

De bedste hjemmesider for nyheder

1. Dr.dk

Dr.dk er en dansk nyhedssite, der leverer nyheder fra Danmark og resten af verden. Dr.dk blev grundlagt af Danmarks Radio den 1. januar 1995.

2. Bt.dk

Bt.dk er en dansk nyhedssite, der leverer nyheder fra Danmark og resten af verden. Bt.dk blev grundlagt af Berlingske Media den 1. januar 1996.

3. Ekstrabladet.dk

Ekstrabladet.dk er en dansk nyhedssite, der leverer nyheder fra Danmark og resten af verden. Ekstrabladet.dk blev grundlagt af Jens Poulsen den 1. januar 1998.

4. Politiken.dk

Politiken.dk er en dansk nyhedssite, der leverer nyheder fra Danmark og resten af verden. Politiken.dk blev grundlagt af Mogens N. Pedersen den 1. januar 1884.

5. Jyllands-posten.dk

Jyllands-posten.dk er en dansk nyhedssite, der leverer nyheder fra Danmark og resten af verden. Jyllands-posten.dk blev grundlagt af Carl Berling den 1. januar 1871.

6. TV2.dk

TV2.dk er en dansk nyhedssite, der leverer nyheder fra Danmark og resten af verden. TV2.dk blev grundlagt af TV 2 Danmark den 1. januar 1988.

De bedste hjemmesider for shopping

1. Zalando.dk

Zalando.dk er en dansk online butik, der sælger tøj, sko og modeaccessories. Zalando.dk blev grundlagt i 2008.

2. Asos.com

Asos.com er en engelsk online butik, der sælger tøj, sko og modeaccessories. Asos.com blev grundlagt i 2000.

3. H&M

H&M er en svensk tøjkæde, der sælger tøj, sko og modeaccessories. H&M blev grundlagt i 1947.

4. Magasin.dk

Magasin.dk er en dansk online butik, der sælger tøj, sko og modeaccessories. Magasin.dk blev grundlagt i 2001.

Skriv en kommentar